Om Naturam

Naturam kom til verden i foråret 2020 på baggrund af kærligheden til smukke og naturlige bæredygtige tasker, smykker og lækkert boliginteriør.

Derudover har det været et fælles ønske fra os, at de produkter skal være miljøvenlige og bæredygtige designprodukter til fordelagtige priser.

De tibetanske sæber har en hel særlig plads i vores hjerter. De er udsprunget af et støtteprojekt - SuperTibet for tibetanske bønder, der plukker de vilde urter, som er ingredienser i sæberne. Sammen med den fede yak mælk, der er fyldt med proteiner, vitaminer og calcium, giver det en mild og lækker tibetansk sæbe der samtidigt pynter i dit hjem. Endnu vigtigere, støtter du et godt formål :-)

SuperTibet is stener er af naturmaterialer. Og de kan bruges i stedet for isterninger. De er langt mere bæredygtige og skånsomme for miljøet end isposer af plastik. Og samtidigt er is stenene også meget hurtigere at køle ned, og holder temperaturen lav længere end andre lignende produkter på markedet.

KIWEEs firkantede rygsække i vandtæt mikrofiber holder dine ting tørre også når det regner. Den Fisherman Rygsæk, sammen med den gule tote bag, der også er i vandtæt mikrofiber, vores særlige favoritter når det kommer til tasker.

Kollektionerne SEA og Grace fra Naturam Designs er alle produceret af naturlige perler eller sten med 925 sterling sølv.

Sidst men ikke mindst er den praktiske grå køletaske fremstillet af BPA fri aluminium og ydermaterialet er stof, i stedet for plastik, som de fleste andre køletasker fremstilles af. 

Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen indenfor i vores bæredygtige univers med ideer til gode gaver, til dig selv og andre, fra spændende lokaleproducenter der producerer varer af bæredygtige og naturlige materialer.