5 TING, DU IKKE VIDSTE OM HÅNDLAVEDE SMYKKER

daglig, naturamdesigns, smykker -

5 TING, DU IKKE VIDSTE OM HÅNDLAVEDE SMYKKER

Håndlavede smykker har altid været et efterspurgt produkt. Der er en vis autencitet og ærlighed gemt i håndlavede smykker og en særlig værdi i den langsommelige proces fra materiale til færdigt smykke. Alligevel forstår de fleste ikke den sande værdi af håndlavede smykker sammenlignet med de masseproducerede smykker.

 

Der er mange grunde til, at håndlavede smykker er en mere værdifyldt investering end smykker, der produceres i store mængder. Vi vil derfor i dette blogindlæg komme med 5 ting, som du måske ikke vidste om håndlavede smykker.

 

 

  1. Du støtter en lille virksomhed

Det er svært at vide nøjagtigt, hvad dine penge går til, når du køber smykker fra et stort firma. En investering i håndlavede smykker betyder, at du får en helt specielt forbindelse til kunstneren. Uanset om du kender dem personligt eller føler, at du kender dem efter at have hørt deres unikke historie, kan du huske på, at dit køb støtter en rigtig person. Disse penge bruges til at købe tøj, mad og ferier til en person, hvis kunstneriske evne du beundrer. Der er derfor noget helt specielt givende i at vide, at dine penge går til en lille virksomhed.

 

  1. En historie bag hvert smykke

Når du bærer håndlavede smykker, er du en del af historien, som smykkehåndværkeren fortæller gennem deres arbejde. Hver kunstner har en unik grund til at designe smykker. Deres design sender en besked. Måske kun du kender den sande betydning bag smykket, men det gør stadig smykket helt specielt.

 

  1. Bæredygtighed

Smykkehåndværkere er ofte meget mere dedikerede til bæredygtighed og brug af etisk fremkomne materialer end større virksomheder. Det er samtidig ofte nemmere at overskue, hvor ens smykker kommer fra når de er lavet af en lille virksomhed. Der er derudover en enorm stor værdi i at understøtte lokale virksomheder set fra et bæredygtigt synspunkt, da disse produkter ofte ikke skal transporteres lange distancer for at nå til din dør.

 

 

  1. Kvalitet

En produktion i mindre skala er næsten altid af højere kvalitet end en større produktion, fordi evnen til at spore og kontrollere processen fra start til slut er nemmerre i fremstillingsprocessen. Kunsterne er derudover ekstremt stolte af det arbejde, de producerer og de vil derfor aldrig lade noget af dårlig kvalitet forlade deres studie med deres navn på.

 

  1. Altid enestående

 

Når du tænker over det, så er håndlavede stykker unikke på deres helt egen måde. Der er ikke to håndlavede smykker, som er nøjagtigt ens. Selvom de håndlavede smykker er en del af en kollektion, vil du højst sandsynligt ikke støde på nogen, der bærer det samme smykke som dig til en fest.

 

Naturam Designs

 

Chefdesigner Migena står bag Naturams Designs håndlavede smykker. Hun fortæller: "At lave smykker er min flugt, min meditation, min kærlighed til skønhed og livet. Det er mit kreative udtryk for min indre skønhed”.

 

Naturams Designs er unikke og magiske natursmykker, som er designet med stor respekt for kloden. Hvert stykke har en lille historie, som kan findes i selve navnet. Hvert smykke er lavet med et fokus på detaljer og med en masse omhu og kærlighed.

 

Naturam Designs har på nuværende to forskellige kolektioner: SEA og Grace.

 

Vi hos Naturam er meget miljøbevidste, og vi forpligter os til at bruge naturmaterialer - 925 sølv sterling (guldbelagt eller ej) og naturlige perler, ædelsten eller halvædelsten

 

Du kan finde Naturam Designs her: https://naturam.dk/collections/naturam-designs