3 GRUNDE TIL HVORFOR DU BØR KØBE ETISKE OG BÆREDYGTIGE SMYKKER

daglig, naturamdesigns, smykker -

3 GRUNDE TIL HVORFOR DU BØR KØBE ETISKE OG BÆREDYGTIGE SMYKKER

Et smykke er den oplagte accessory til både hverdag og fest. Smykker kan være med til at fortælle en personlig historie, men kan fra et stylingsperspektiv også være med til at give ens outfit noget ekstra kant.

Fine smykker er en investering, fordi de normalt kommer med en forholdsvis højere pris. Hvis du vil købe smykker, der er lavet godt og ikke går i stykker, skal du betale mere.

Men du bør samtidig også være opmærksom på, hvor smykkerne kommer fra, og den betydning de kan have på vores miljø.

I de senere år har snakken omkring bæredygtighed og etik i smykkebranchen været voksende, og flere og flere har fået øjnene op for vigtigheden af dette. Du kan i dette blog indlæg finde 3 grunde til, hvorfor du bør købe etiske og bæredygtige smykker. 

DE ER LAVET AF ANSVARLIGE OG BÆREDYGTIGE MATERIALER  

Bæredygtige og etiske smykkebrands designer deres smykker ved hjælp af materialer, der er fremstillet og udvundet på den mest etiske og socialt ansvarlige måde. Det betyder at sten, perler og metaller, der bruges til at lave ringe, øreringe og armbånd, er fri for enhver diskussion om materialets oprindelse. Hos Naturam Designs skaber vi vores smykker ved hjælp af lokalt fremskaffede materialer, og vores perler er specielt håndplukket til vores designs.

DU KAN STØTTE EN LILLE VIRKSOMHED

Der er mange gode grunde til at støtte en lille virksomhed. Du får først og fremmest et produkt, der er pakket med et kæmpe smil og taknemmelighed. Samtidig er du med til at støtte en drøm og et håb samt give mad på bordet. Du får altså meget mere end det produkt, du køber og betaler for.

Men når du støtter et lille bæredygtigt smykkebrand betyder det også, at du tilbyder din støtte til en lille virksomhed eller en uafhængig smykkeproducent. Store virksomheder, der masseproducerer smykker, ender ofte med at blive en del af nogle fremgangsmåder, der ikke kun er skadelige for miljøet, men også for mennesker. Mindre virksomheder producerer derimod hvert produkt med kærlighed og omhu, hvilket gør smykkerne unikke og mere meningsfulde.

 DU REDUCERER DIT CO2-AFTRYK

Ved at købe dine smykker fra en lille lokal virksomhed hjælper du med at reducere dit CO2-aftryk. Når du køber lokalt, hjælper du nemlig automatisk med at skære ned på den afstand smykkerne skal rejse for at nå dig. Lang transport af pakker er nemlig ikke godt for miljøet. Når du køber smykker fra Danmark reducerer du automatisk dit CO2-aftryk, da pakken altså ikke skal rejse så langt. 

NATURAM DESIGNS

Naturams Chief Designer Migena er det kreative sind bag Naturam Designs smykke kollektioner. Naturam Designs tilbyder en samling bæredygtige og håndlavede smykker. Hvert stykke er lavet med en opmærksomhed på detaljer og med en masse omhu og kærlighed. 

Når du handler hos os, kan du altid være helt sikker på, at det du køber er af højeste kvalitet og med tanke på miljøet. Du kan finde vores udvalg af smykker her: https://naturam.dk/collections/smykker